Langmár kommunikáció

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani

A sikeres cégek tisztában vannak azzal, hogy a saját szakterületükön profi szolgáltatást nyújtanak, vagy hogy kiválóak a termékeik. Azonban sok esetben egyszerűen nem találják meg a „hangjukat”, nem tudják, pontosan hogyan kommunikálják az erősségeiket az ügyfeleik felé. A Langmár Kommunikáció csapata az olyan kiváló vállalkozások számára nyújt segítséget, akik tisztában vannak a hatékony, folyamatos és tiszta kommunikáció értékével.

Langmár Zsuzsanna 2006 óta foglalkozik üzleti kommunikációval, 2008 óta tudását, cikkek formájában, meg is osztja a nagyközönséggel. Mára megbízható, lelkes és kreatív csapata élén segít a hozzá forduló vállalkozásoknak, hogy üzeneteiket eljuttassák a megfelelő közönséghez. Partnerei az üzleti élet különféle szegmenseiből érkeznek, történeteikkel és újdonságaikkal megfűszerezve az amúgy is izgalmas projekteket.

A Langmár Kommunikáció szolgáltatásainak tárháza igen gazdag. A repertoárt olyan összetevők alkotják, mint az értékesítési szöveg, a blog és a Facebook-kommunikáció tervezése. A bátrabbak már belevethetik magukat egy lebilincselő feladatba, az animációs videók készítésébe. Ha pedig igazán nagyratörő tervekkel érkezel, akkor a PR-cikkekkel a határ a csillagos ég és a magyar média legjava. Partnereiknek 30 000 Ft-ért olyan felületeken biztosítanak megjelenést, mint az Index, a Figyelő, a Piac & Profit vagy akár a Blikk, a Bors, a TV2 vagy a Trend FM, amely felületeken egyébként 1 millió Ft körül van a listaár.

Ha a Google keresővel igyekszel jó viszonyt ápolni, akkor a szakembergárda előhúzza számodra a varázs-kulcsszavakat, amelyekkel előkelő helyen végzel majd a találati listákon. A kép pedig nem lenne teljes a webszövegírás nélkül, hiszen az online térben a honlapodról alkotott kép fogja leginkább jellemezni a profizmusod.

A Langmár Kommunikáció csapatának tagjai számára az igényes és precíz munka nem is lehet kérdés, az ügyfélelégedettség pedig nem csupán egy hangzatos marketingfogalom. Partnereik az önmagukért beszélő számok mellett a kedves, türelmes, rugalmas és konstruktív hozzáállás miatt ragaszkodnak a csapathoz. Így lehet igazán beszédes a 95% feletti ügyfélelégedettségi mutató!

Telefonálj bármilyen időpontban, a +36-30-628-9177-es számot tárcsázva. Ha nem érnél el minket, akkor vissza fogunk hívni 24 órán belül. 
Ha éjjel kettőkor támad ötleted, akkor ragadj billentyűzetet, és írj az info@langmar.hu-ra.

További ajánlatok

Panettone

Finomság olaszul – PANETTONE Ez a speciális sütemény – amely

WebforU

MUTASD MEG MAGAD AZ INTERNETEN A SZOLGÁLTATÁSODHOZ MÉLTÓ PROFI MEGJELENÉSSEL!

Pentalingua

A Pentalingua egy szerethető fordítóiroda, éppen ezért nem egy a

Victum Bt

Interkulturális tanácsadás: Egymás munkakultúrájának ismerete és megértése az egyik kulcsa

Scroll to Top